Zondag 10 september jl., in Rotterdam Nesselande vond er een hardloopwedstrijd, Leontien Ladies Run, plaats. Bij Zevenhuizerse plassen. Het is wel een wedstrijd maar geheel voor goede doel voor hulp aan mensen met eetstoornissen.

Zelf ik heb vroeg ingeschreven. Later is Sandra erbij gekomen door startnummer over te nemen van een geblesseerde loopster. We moesten 10 kilometer afleggen. Rond het meer. Parcours lag er mooi bij. Het weer was ook prima met beetje wind.

Het was voor Sandra de eerste keer na een tijdje ziek geweest te zijn. Nog aan herstellen heeft ze hardlopen weer opgepakt. Dan is dit wel een goede test. Ondanks vermoeidheid maar doortastendheid bracht haar tot de finish met een tijd binnen 1 uur. Dolblij was met 58 minuten en 43 seconden.

Voor mij was het ook de eerste keer na de Deaflympics. Na Deaflympics marathon was ik totaal op, volledig burn-out. Hardlopen ging het een maand niet meer. Gelukkig gaat het iets beter maar vooralsnog loop ik nu voor plezier. Ik mag niet ontevreden zijn met een tijd van 50 minuten en 42 seconden.

Met plezier lopen is voor ons heel belangrijk want het geeft je positieve energie. Genoten hebben we.

Silvana Dell’Era