We hopen dat er meer dove en slechthorende golfers bij ons willen komen golfen. Doe jij ook mee?
Leden van DSV Dorswedo met minimaal Clubhandicap 54 kunnen deelnemen aan de door DSV Dorswedo en de KNDSB georganiseerde golfactiviteiten. DSV Dorswedo heeft geen eigen golfbaan, dus we zullen golfen op diverse golfbanen in het land. Ook regelt DSV Dorswedo geen Clubhandicap registratie.
We zullen jaarlijks een aantal golfactiviteiten organiseren zoals een Open dag, clubkampioenschappen, en gezellig samen golfen. Informatie hierover maken wij bekend op deze website.

Om bij/via DSV Dorswedo deel te kunnen nemen aan de diverse golfactiviteiten dien je dus in het bezit te zijn van minimaal “Clubhandicap 54” (het vroegere “Golfvaardigheidsbewijs”). Wanneer je nog niet in het bezit bent van een Clubhandicap, maar wel graag wilt golfen, zul je deze dus eerst moeten halen door een golfcursus te volgen bij een golfclub bij je in de buurt. Meer informatie over de golfsport is te vinden op de website van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF).
Nadat je Clubhandicap 54 hebt gehaald, dien je zelf je je Clubhandicap registratie te regelen via een golfvereniging, of via goedkopere aanbieders zoals Handicapregistratie.nl of  ANWBGolf.nl

Wil je lid worden van DSV Dorswedo Golf? Dat kan! Neem dan ons basis-lidmaatschap. Let op, dit is exclusief bijkomende kosten zoals de kosten van de diverse golfactiviteiten.

Neem voor meer informatie over golf contact met ons op, door een e-mail te sturen naar: sport@dsvdorswedo.nl

We hopen je op de golfbaan te mogen begroeten!