Met een compleet volleybalteam van 7 spelers nam DSV Dorswedo afgelopen zaterdag 8 december deel aan het jaarlijkse kerstvolleybaltoernooi
van DSV Kennemerland. Locatie was de sporthal de Bloemhof in Aalsmeer. Hoewel DSV Kennemerland sinds vorig jaar niet meer aangesloten is
bij de KNDSB, blijven ze volhardend jaarlijks in december hun kersttoernooi organiseren met een gemiddelde aantal van 16 teams, verdeeld in poules
voor gevorderde teams en voor recreatie teams.

DSV Dorswedo trad aan met de volgende spelers: de dames Maartje Schutte en Marlies Blankevoort, de heren Walter Hazelebach, Budi Loonen, Rob ter Kronnie,
Thijmen Wieland en Ko ter Linden. De eerste wedstrijd tegen Razzle Dazzle (met enkele spelers uit Adrenalinespetters) eindigde in een 1-1 gelijkspel.
De tweede wedstrijd tegen Leeuw en Lam wonnen we op het nippertje met 2-1. De laatste wedstrijd tegen Metzezessen was van belang of we door zouden gaan naar de finaleronde.
Helaas liep het niet goed bij ons en verloren we met 0-2 en moesten we strijden om de 5e t/m 8e plaats.
Tegen team Gebaartjes (met Ellen van Eersel als invalster) werd het een 1-1 gelijkspel. En mochten we op basis van een beter doelsaldo (+3) verder naar de 5e/6e plaats.
De laatste wedstrijd om de 5e plaats tegen het ervaren en goed ingespeelde team Motormuis was tot het laatste minuut spannend en gelijkopgaand. Het spel golfde op en neer.
Het werd een gelijkspel echter met een minimale betere doelsaldo van +1 werd DSV Dorswedo winnaar van de laatste wedstrijd en belandden we op de 5e plaats.
Het is een gezellige en sportieve dag geweest met een vlot verloop van het toernooi. Volgend jaar wordt het op zaterdag 7 december gehouden.